PAL • MDF • Oglinda • Sticla Mata Colorata • Sticla Sablata

Informatii la telefon: 0728 664 935 | Constanța

Blana artificială – accesoriul potrivit pentru casa ta in sezonul rece

ian. 302018
 

Pentru a încălzi atmosfera casei tale în sezonul rece, poți apela cu încredere la accesoriile realizate din blană artificială. Pe acestea le găsești fără probleme în magazinele dedicate decorațiunilor interioare sau comercializării de mobilier. O pernă decorativă cu husa din blană artificială, un pled cu care să acoperi parțial canapeaua, un fotoliu sau patul din dormitor pot reprezenta o metodă simplă pentru a sugera căldură și confort, atât la nivel vizual cât și tactil.

Carpetele din blană artificială pot înlocui cu succes covorașele așezate pe lateralele patului din dormitor, spre exemplu. Totodată acestea reprezintă o variantă pentru a evidenția un colțișor dintr-o încăpere sau o piesă de mobilier. Podeaua nu este singurul suport pe care putem expune carpetele din blană artificială. Scaunele din dining sau banchetele pot fi decorate cu aceste accesorii, indiferent de structura materialului din care sunt realizate ( lemn, metal, plastic ). Poți lua în considerare un mic proiect de genul DIY pentru a schimba aspectul tabureților și astfel le îmbraci șezutul în blană scurtă sau lățoasă, folosind culori potrivite amenajării. Zona biroului poate fi pusă în evidență prin simpla tapițare a scaunului cu blană artificială. 

Indiferent de stilul de amenajare abordat, nu trebuie să ai rețineri în a intoduce blana artificială in design-ul casei tale, deoarece efectul obținut te va mulțumi cu siguranță.

 

   
© 2021 Oprea Andrei - Toate Drepturile Rezervate
Politica de Confidentialitate
Contact Drafie's Design