PAL • MDF • Oglinda • Sticla Mata Colorata • Sticla Sablata

Informatii la telefon: 0728 664 935 | Constanța

idei de rafturi handmade pentru casa ta

nov. 202013
 

rafturi

 

 

 

1. Cu ajutorul unor cutii  si cu un pachet de clame de hartie poti obtine o biblioteca nonconformista. Prinde cutiile intre ele in forma pe care o doresti si decoreaza un intreg perete din living.

2. Cum ar fi sa ne putem folosi de propriul semn de carte drept raft. E drept ca este pentru o singura carte, dar un asemenea suport este binevenit mai ales langa pat sau langa fotoliul in care de obicei va adapostiti de zilele monotone si va refugiati in frumoasa lume a beletristicii.

3. Aveti multe curele din piele pe care nu le mai folositi? Transformati-le in rafturi suspendate. Prindeti-le in perete cu ajutorul unui cui sau al unui alt suport rezistent si folositi-le ca “hamuri”.

4. In fiecare dintre noi exista un mic strangator obsesiv si ne este greu sa renuntam la multe vechituri pentru ca ne aduc aminte de foarte multe momente din viata. Televizoarele vechi, care acum au un aer vintage, pot fi trasformate in biblioteci. Goliti carcasa unui televizor de acest tip si umpleti-o cu carti.

5. Va povesteam si pe blog saptamana precedenta cum va puteti realiza foarte usor o biblioteca dintr-o scara pliabila si cateva placi de lemn. Iata astazi o idee similara, cu mentiunea ca de data aceasta biblioteca dumneavoastra va fi si mobila. Fixati o latura a scarii in perete si lasati-o libera pe cealalta cu posibilitatea de prindere in celalalt perete la un singur capat. Veti impresiona placut orice musafir cu aceasta inventie deloc costisitoare si simplu de realizat.

6. Cum va suna o biblioteca din paleti de lemn? Ieftina si eficienta? Asa ne gandeam si noi.

7. Aveti un sertar vechi? Atunci nu trebuie sa mai investiti in biblioteca. Reconditionati-l si puneti-i un spate interesant, cum ar fi o harta sau un tapet deosebit si fixati-l in perete.

8. Preferati stilul industrial? Nimic mai simplu. Montati in casa cateva tevi care vor servi drept suport pentru carti.

9. Ideea prezentata anterior poate fi extinsa. Folositi-va de tevi montate in perete pe post de suporti pentru placi de lemn si realizati o biblioteca de dimensiuni mari.

10. Reconditionati o rola mare de cablu sau de furtun si folositi-o pe post de spatiu de depozitare si in acelasi timp masuta.

11. Aveti bibliorafturi din material rigid? Montati-le pe perete si creati astfel mini-rafturi pentru casa dumneavoastra.

12. Cu siguranta in curtea din spate aveti cateva banci de exteriorpe care bunicii nu s-au indurat sa le arunce pe principiul ca “poate mai trebuie”. De data aceasta chiar trebuie. Fixati doua sau trei astfel de bancute reconditionate unele peste altele si obtineti o biblioteca cu iz romantic.

13. Lipiti cateva bucati de furnir de latimi egale si lungimi diferite pentru a realiza un suport de carti atipic.

   
© 2021 Oprea Andrei - Toate Drepturile Rezervate
Politica de Confidentialitate
Contact Drafie's Design