PAL • MDF • Oglinda • Sticla Mata Colorata • Sticla Sablata

Informatii la telefon: 0728 664 935 | Constanța

Minibar, dulap si valiza din containere de benzina!

mai 102014
 

 

living aurora

 

 

Toti stim cum arata un container de benzina, multi dintre noi avem unul vechi uitat intr-un colt de garaj si prea putini dintre noi s-au gandit sa-i dea o noua functiune. Ca de obicei, venim cu idei bune sub forma a trei propuneri: mini-bar, dulapior de baie si geanta de voiaj.

Mini-barul contine cateva rafturi proiectate special pentru a gazdui cateva sticle de alcool fin impreuna cu paharele aferente. Usa barului se deschide din pozitie perpendiculara pe baza, pana devine o suprafata dreapta, cu oglinda, care continua baza (ca un pod), putand fi folosita pentru prepararea bauturilor si turnarea licorilor in pahare.

Dulapiorul de baie este util pentru medicamente si produse cosmetice si are in interior cateva rafturi asemanatoare ca limbaj celor din mini-bar, dar care permit depozitarea unor produse de inaltime mai mica. Aceasta piesa are doua oglinzi, una montata pe usa care se deschide de la stanga la dreapta si una care se afla in spatele rafturilor.

Mini-barul si dulapiorul de baie sunt comercializate cu diverse finisaje ale lemnului din interior, insa, oricare ar fi preferintele tale, cele doua merg de minune intr-o locuinta amenajata in stil industrial.

Al treilea produs pe care-l poti realiza dintr-un container de benzina este de-a dreptul surprinzator si poate fi adaptat in mai multe variante. Vorbim despre o geanta de voiaj cu rotile, cu dimensiuni care se incadreaza la categoria bagajelor de mana la majoritatea companiilor aeriene. Interiorul bagajului poate fi accesat printr-o usa de tipul si dimensiunile celei de la dulapiorul de toaleta (in varianta realizata de Danish Fuel, producatorii produselor anterioare) sau prin sectionarea containerului longitudinal sau transversal si securizarea lor cu un sistem tip fluture (cum propun cei de la Ivorilla).

Pentru realizarea oricarei noi functiuni, containerele sunt taiate conform utilizarii ulterioare, sunt introduse in cuptor timp de 24 de ore pentru inlaturarea petelor vechi de vopsea si a ruginii, apoi sunt sablate si vopsite cu o pelicula rezistenta la uzura. Apoi sunt asamblate prin adaugarea balamalelor, chederului, sistemului de inchidere si rafturilor, respectiv sistemului de rulare in cazul valizelor. 

   
© 2021 Oprea Andrei - Toate Drepturile Rezervate
Politica de Confidentialitate
Contact Drafie's Design