PAL • MDF • Oglinda • Sticla Mata Colorata • Sticla Sablata

Informatii la telefon: 0728 664 935 | Constanța

Mobilier eco-friendly pentru copii

apr. 062015
 

mobila de bucatarie

Profesorul de design Yu Watanabe aduce o atingere Zen in spatiile pentru copii prin piesele sale de mobilier eco-friendly. Produsele reflecta foarte bine inocenta jucausa si vioiciunea micilor utilizatori.

Mobila eco de la Hiromatsu se remarca si prin designul rafinat si estetica plina de fantezie. In conformitate cu filozofia companiei, designerii trebuie sa ia in considerare atat utilizatorul, cat si mediul inconjurator atunci cand creeaza fiecare linie de produse.

Mobilierul este confectionat din lemn de pin rezistent si include: scaune, mese, unitati de stocare si relaxare. Desi joaca roluri distincte si au destinatii diferite, aceste piese de mobilier prezinta cateva caracteristici in comun: profiluri moi si foarte safe (pentru protejarea micutilor), dispozitive jucause si cu personalitate, usurinta in manevrare.

Bazata pe o estetica minimalista, care se extinde de la vechea filozofie Zen si pana la cea modernista, fiecare piesa din aceasta gama de mobilier eco-friendly pentru copii este eleganta, simpla, ludica.

De exemplu, scaunelele iepuras invita la creativitate, in timp ce masa in forma de nor este un loc perfect pentru a “impleti”  idei si visuri. Unitatile de stocare sunt cu „ochii” larg deschisi si parca invita copiii la dialog. Simpatice, nu?

 

   
© 2021 Oprea Andrei - Toate Drepturile Rezervate
Politica de Confidentialitate
Contact Drafie's Design