PAL • MDF • Oglinda • Sticla Mata Colorata • Sticla Sablata

Informatii la telefon: 0728 664 935 | Constanța

Mobilier pentru o bucătărie mai practică

oct. 262013
 

 

7octfond2-1381148570

 

 

 

 

Corpurile de mobilier şi accesoriile multifuncţionale sunt perfecte pentru o locuinţă de mici dimensiuni, deci şi pentru o încăpere precum bucătăria, pentru că se pliază pe necesităţile tale.
Electrocasnice încastrate
Unele corpuri de mobilă create pentru bucătărie pot încorpora electrocasnice precum cuptorul cu microunde sau cel electric, hota sau frigiderul. De asemenea, specialiştii Click pentru femei sunt de părere că poţi „îmbrăca“ în mobilă şi maşina de spălat rufe, pentru a putea face mai multe în timp ce eşti în bucătărie şi găteşti. În acest mod vei avea mai mult loc de depozitare pentru o mulţime de alte lucruri care-ţi ocupau cămara sau restul casei. 
Truc! Dacă alegi această variantă şi-ţi faci mobila de bucătărie la comandă, când iei măsurătorile, păstrează spaţiu între electrocasnice şi blat sau mobilier, pentru o bună ventilaţie şi, în cazul maşinii de spălat, pentru a nu deteriora mobila în timpul programului de stoarcere. 
Dulapurile suspendate, ideale dacă n-ai cămară
Foloseşte la maximum spaţiul rămas liber pe pereţi şi montează corpuri suspendate cu uşi din lemn sau din sticlă securizată, cu deschidere verticală sau orizontală, diversificând pentru un plus de originalitate. Ele sunt o soluţie excelentă în situaţia în care n-ai o cămară sau visezi la mai mult spaţiu pentru conserve ori plante uscate pentru ceaiuri. Unele corpuri de mobilă pentru bucătărie pot avea picurător, însă este posibil ca el să-ţi „fure“ din spaţiul destinat păstrării veselei sau al altor accesorii utile în bucătărie.
Masă funcţională
Bucătăria poate deveni şi loc de primire a unor oaspeţi, deci n-ar strica să ai la dispoziţie o masă extensibilă sau un colţar comod. Acesta din urmă este o variantă practică şi elegantă de a amenaja o bucătărie, mai ales că unele au, sub şezut, spaţii de păstrare pentru o mulţime de lucruri. În plus, un cărucior cu rotile îţi oferă mai mult spaţiu de lucru şi de depozitat, te ajută să duci toate cele necesare unei mese festive care are loc în living, dar poate fi, alături de un scaun înalt, un mic birou pentru copilul tău când îşi face temele alături de tine, în bucătărie. Un astfel de cărucior poate avea şi sertare, care se deschid din două direcţii, ideal şi pentru păstrarea câtorva instrumente de scris pentru copii.
Extraponturi
Un taburet colorat poate fi suport pentru picioare, scăunel pentru copii sau scară, pentru ca tu să ajungi la corpurile suspendate pe pereţi. Dacă ustensilele de bucătărie ocupă prea mult loc în sertare, aşază-le la îndemână, pe cârlige prinse pe o şină. 
Grădină în miniatură
Vrei o bucătărie care inspiră prospeţime? Poţi avea o mică grădină în acest spaţiu, aşezând flori pe marginea geamului sau, de ce nu, într-un suport de condimente, alături de câteva borcănele cu mirodeniile tale preferate. Iată numai câteva soluţii practice, dar care vor face din bucătărie un spaţiu cât mai plăcut, confortabil şi funcţional.

   
© 2021 Oprea Andrei - Toate Drepturile Rezervate
Politica de Confidentialitate
Contact Drafie's Design