PAL • MDF • Oglinda • Sticla Mata Colorata • Sticla Sablata

Informatii la telefon: 0728 664 935 | Constanța

Rafturi mobila ieftine si simple, cu franghii

feb. 282014
 

 

 

thumb_442_x_510_49124-14.-pipe-wood-bookshelf

Gasirea de noi si noi spatii de depozitate pentru lucrurile din casa iti poate solicita mult nervii si creativitatea, de aceea ne-am gandit sa-ti venim in ajutor cu o solutie simpla, ieftina si usor de pus in practica – rafturile prinse cu franghii.

Stilul rustic nu este preferat de toata lumea, dar rafturile simple prinse cu franghii sunt usor de integrat si in decorurile clasice si elegante, deoarece simplitatea va fi mereu un atribut al bunului gust.

Adoptand sistemul de prindere cu franghii poti realiza o multime de modele de rafturi, in functie de forma si tipul lemnului, de numarul de rafturi pe care il doresti si de franghia pe care o folosesti.

Un raft din franghie de canepa da un farmec deosebit oricarei incaperi, fie ca e vorba de bucatarie, dormitor sau baie, dar poti folosi si franghii sintetice, pe care le gasesti in diverse culori si modele.

Dupa ce te hotarasti asupra franghiei, a placilor din lemn si a locului unde doresti sa-ti amenajezi raftul, urmatorii pasi sunt simpli. Taie placile in dimensiunile pe care le vrei, foloseste o bormasina pentru a face gaurile prin care va trece franghia si inoad-o pentru a fixeaza rafturile.

Pentru sistemul de prindere pe perete poti folosi diverse suporturi, bare sau carlige metalice, dar asigura-te inainte de a le fixa ca vor suporta greutatea noului tau raft.

Cand vei vedea cat de practic este noul spatiu de depozitare si cat de usor il poti realiza, vei dori sa-ti agati in fiecare incapere cate un mic raft din franghii.

   
© 2021 Oprea Andrei - Toate Drepturile Rezervate
Politica de Confidentialitate
Contact Drafie's Design